Healing Concert - Loes Swinkels - 23 December 2021

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 22,50 (inclusief btw)
Voorraad 28 stuks

Aanvang: donderdag 23 december 2021
Deur open: 19.30 uur Start Healing Concert 20.00 uur
Locatie: Centrum de Gouden Driehoek - Klaaskateplein 71 Enschede
( info adres: https://www.centrumdegoudendriehoek.com/contact/)

INFO over dit concert: : 0618534480

Tickets a 22,50 euro alleen te bestellen via www.lightspiritevents.com

Op donderdag 23 december geeft singer songwriter Loes Swinkels een bijzonder Healing Concert.

Afgestemd op het veld van Liefde en de energie rondom kerst, zal Loes haar liedjes delen met het publiek. Een avond vol Licht, Liefde, verbinding en samen zijn in een fijne setting met live muziek, ondersteund door reisverhalen uit eigen ervaring.

Loes speelt hart-gedragen, sferische luisterliedjes met roots invloeden. Engelstalige songs over bewustwording, vrijheid, liefde en je plek vinden in de wereld. Met haar veelzijdige, soulvolle stem en oprechte liedjes weet Loes haar publiek vaak te ontroeren.

Ze reisde de wereld over, van Afrika tot Azië, Canada, USA en Australië op zoek naar haar plek in de wereld. Ze verloor uiteindelijk haar hart aan Nieuw Zeeland en kwam thuis in zichzelf. Haar reizen en levenservaringen zijn de inspiratiebronnen voor Loes’ leven en liedjes, waarin ze Licht en Liefde wil delen.

Loes zal onder andere liedjes spelen van het album ‘Ocean Heart’. Een album waarop ze ingefluisterd door de wind en de zee - haar hart laat zingen. Over waar ze is, wie ze liefheeft, wie ze mist. Over dichtbij en heel ver weg. Het album ‘Ocean Heart’ is een ode aan de liefde, het leven en Moeder Natuur.

www.loesswinkels.com

Luister naar het album op Spotify
https://open.spotify.com/track/0BIB5Tu1gkukZPEto1CbGx?si=492c157daa3b4fad

Reviews
“Loes, je muziek raakt de gevoelige snaar en verzacht zo mijn hart… telkens weer als ik naar je muziek luister. Je liederen zijn als verhalen van herinnering aan wat waarheid is in een wereld vol sluiers en afleiding. Dank je dat je jouw fijn afgestemde vibratie met de wereld deelt door je gitaarspel, je stem en je mooie hart.”

“Zo puur, helder, liefdevol, rustgevend, shining, zalvende songs voor mijn Ziel.. Dank je wel voor al dit moois.”

© 2017 - 2022 Light Spirit Media & Events | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel